2021-08-17 07:39:56• hírek • közlemény

Az MCC szatmári Fiatal Tehetség Programja kísérletezéssel várja az érdeklődőket az idei PMN-en

A Szatmárnémetiben megszervezésre kerülő Partiumi Magyar Napok keretében augusztus 21-én, szombaton a Kossuth-kertben a Mathias Corvinus Collegium látványos, interaktív kísérleteiben vehetnek részt a kíváncsi, kísérletezni vágyó gyerekek a szatmári Fiatal Tehetség Program (FIT) jóvoltából. Az érdeklődők a mentoroktató, dr. Farkas Eszter segítségével pattogós buborékokat készíthetnek, elsajátíthatják a titkosírás rejtélyeit, lufis kísérleteket végezhetnek, és megtudhatják, miért nő olyan nagyra a fáraó kígyója.

 

Az MCC programja augusztus 21., szombaton 14.00 és 18.00 óra között látogatható az idei Partiumi Magyar Napokon a Kossuth-kertben.


A FIT az általános iskolásokat megcélzó, iskolai oktatást kiegészítő tehetséggondozó program, amely olyan területekre nyújt betekintést a gyerekeknek, amelyek nincsenek jelen a közoktatásban, viszont a mindennapi élet, a jövőjük szempontjából fontosak; mindezt komplex, játékos oktatás, élménypedagógia segítségével.


Azok a szülők, akik az MCC FIT programjába szeretnék gyereküket beíratni, a Partiumi Magyar Napokra ellátogatva, a gyerekprogramoknak szombaton helyet adó Kossuth-kertben az MCC munkatársainál is leadhatják a jelentkezést, vagy pedig a fit.mcc.hu oldalon regisztrálhatnak.


Az MCC egy exkluzív tehetségprogram, ami speciális tudást, összetartó közösséget és maradandó élményeket kínál a felvételt nyert diákoknak.


További információkért tájékozódni lehet a MCC Partiumi Magyar Napos részvételének Facebook-eseményében és hivatalos Facebook-oldalán.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: